Wakker Watou.

De Ondernemers, Creëerders en Organisatoren van Watou.

Wakker Watou. Onze visie.

We willen een platform zijn die de ondernemers vertegenwoordigd in ons dorp.
We willen onze troeven die we hebben in de kijker zetten en uiteindelijk uitspelen om ons dorp op de kaart te houden.
Enkele van onze troeven.

1. Onze brouwerijen die iedere dag opnieuw hun producten promoten in binnen en buitenland waar er op ieder flesje bier dat verkocht wordt de naam Watou op staat.

2. We hebben 4 soorten kaas die de naam van ons dorp dragen en in iedere speciaalzaak aanwezig zijn.

3. Het Gregoriaans festival, op en top Watou’s en het grootste ter Wereld in zijn soort.

4. Kunstenfestival Watou, een traditie sedert 1980. Dat ieder jaar meer volk trekt en dat het uiteindelijk nog geen enkel dorp gelukt is om dat na te doen op dat niveau.

5. Watou: “De rust” Veel bezoekers komen naar hier voor de rust om te kunnen fietsen en wandelen zonder dat je iedere keer opnieuw van de weg wordt gereden.
U kan hier kiezen uit vlakke en heuvelachtige parkoers en dat dan nog met het “flirten met de schreve” meer dan de helft van de overnachtings- en horecazaken zijn gevestigd in “Toeristisch Watou”. We hebben het grootste hotel, de grootste vakantieverblijven. De meest bezochte restaurants. De bekendste Chef Kok van Poperinge
We situeren ons in het centrum van de regio Westhoek – Frans-vlaanderen.

Ons grootste nadeel.
We hebben weinig andere kmo’s en met het huidige Poperingse beleid zal er daar in de nabije toekomst weinig aan veranderen.

Kortom, we hebben meer troeven dan nadelen.

Wij, als Wakker Watou willen helpen, coördineren en samenwerken om onze troeven zelf zo veel mogelijk uit te spelen ten voordele van onze ondernemers, inwoners en bezoekers.
voor alle info mail careye@telenet.be 
Copyright © 2018. All Rights Reserved.